Om Realmäklarna & Nextor Group

Sedan starten 1978 har vi haft förtroendet att förmedla tusen talet rörelser, lokaler, bostäder och kommersiella fastigheter.

Vi på Realmäklarna vet att affärens genomförande oavsett rörelse eller bostads affär är en betydande affär såväl ekonomisk som känslomässig, både innan under och efter genomförandet, det är mycket att tänka på, det är här vi kommer in som en hjälpande hand för såväl köpare som säljare. Genom vårt engagemang och dom resurserna vi skaffat skall ni som kund känna trygghet!

Nextor Group AB – Vårt nya varumärke

Nextor Företagsmäklare och Realmäklarna har sedan 30 år tillbaka agerat på samma marknad och slås nu samman. Företagen är marknadsledande inom tjänstesektorn företagsmäklare och fastighetskonsulter.

Verksamheterna kommer fortsättningsvis att verka under varumärket Nextor Group AB.

Trygghet och ansvar

RealMäklarna är auktoriserade i Mäklarsamfundet (Sveriges äldsta samfund) och lever upp till hedersorden etik och ansvar. Vi är ansvarsförsäkrade upp till två miljoner kronor för varje enskild förmedling. Genom våra samfund erbjuder vi våra kunder att teckna Mäklarsamfundets eller Fastighetsmäklarförbundets överlåtelseförsäkring.